dinsdag 6 november 2007

Marble Mountains

5.11 Vandaag zouden we de site van My Son bezoeken, een tempel complex zoals er ook een te vinden is in Cambodja. Wegens de regen van de laatste dagen stond de site nog onder water en zullen we morgen opnieuw proberen.

's Morgens een verfrissende wandeling naar het strand gemaakt. Prachtig strand met palmbomen. Enkel jammer van het weer. Waren dan ook de enige toeristen op het strand.

In de namiddag zijn we dan naar de Marble mountains in de buurt van Da Nang geweest. Dit zijn 5 rotsen die 5 natuurlijke elementen voorstellen - water, hout, vuur, aarde, goud. Hebben aan de grootste een bezoek gebracht. 150 trappen leiden naar het centrum van de rots. Hier bevinden zich enkele pagodes. De rots heeft ook enkele grotten waarin verschillende beelden zijn uitgehouwen.
Aan de voet van de rots bevonden zich allerlei winkels, waar indrukwekkende marmeren beelden te koop werden aangeboden.

Terug aangekomen in Hoi An, gingen de mannen apperitieven het BOBO cafe. De vrouwen moesten nog langs de kledingwinkel voor een laatste pasbeurt.

3 opmerkingen:

Jef zei

Hallo allemaal,
In Antwerpen is alles nog in orde. Alleen beginnen wij hier ook aan een regenperiode. De nieuwe regering is er na 149 dagen nog altijd niet.
Nog veel plezier en hopelijk een beetje beter weer.
Groetjes van Mady en Jef

Woestijnvis zei

Hey Gastjes,

Ook na 151 dagen nog geen regering;
Vandaag is de splitsing van BHV gestemd door de kamercommissie. De franstaligen hebben de stemming verlaten. Ze roepen nu een belangenconflict in. Hopelijk kan Leterme zich hieruit redden, of het is term inee met hem als formatuer

Kim en ik zijn ingeschreven voor de marathon van rome, vlucht is geboekt, zo ook het hotel.
Nu nog trainen.

Wat dat trainen betreft, dit weekend een duatlon in Grobbendonk. Iets voor de Wim, en ik zal aan jullie dan ook denken wanneer ik op de fiets zit in de bossen van Grobbendonk.

De regen houdt hier aan, hopelijk hebben jullie ginds meer droog weer.

Nog 1 weekend hebben jullie te gaan, ik ben al aan het aftellen naar jullie terugkeer.

Ben benieuwd naar jullie beider verhalen.

Ik hoop dat het reizen in groep jullie wat bevalt, de groepsleden meevallen, en ook jullie bioritme de verschillen (vroeg opstaan, vroeg gaan slapen) doorstaan.

En wat ik me echt afvraag, is of die Vietnameese vrouwen daar echt zo goed

















kunnen koken :)

Groeten,
Big Brother is watching !!!

Anoniem zei

Ja, waarschijnlijk dus het is